prakijk

De evolutie

De orthomoleculaire geneeskunde vindt zijn wortels in de evolutieleer. Het gaat om stoffen waar de genen al jaren aan gewend zijn en niet om stoffen waar ze nog nooit mee geconfronteerd zijn en enorm van schrikken. Zoals van medicijnen. Dit zijn prima middelen om een tijdelijk probleem mee op te lossen. Maar vooral de laatste tijd wordt steeds duidelijker dat deze niet zomaar ongestraft in de hoeveelheden kunnen worden voorgeschreven zoals nu het geval is. Op basis van dit principe zal de orthomoleculaire geneeskunde het altijd winnen van farmaceutische industrie.

Onze visie

De gemiddelde Nederlander gebruikt geen evenwichtige voeding. Zelfs als hij dat wel zou doen, dan nog krijgt hij lang niet de aanbevolen hoeveelheid van veel essentiële voedingsstoffen binnen. Door allerlei ingrepen in het dagelijks voedingspakket is de kans groot dat er tekorten gaan ontstaan in essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen. Deze tekorten zullen onvermijdelijk leiden tot gezondheidsproblemen.

Onze missie

Met de praktijk Orthovision Nu willen we door het coachen van onze toekomstige klanten bewerkstelligen dat mensen gezonder en gelukkiger worden door hen te begeleiden naar een gezonde levensstijl met als ultiem doel mensen gezond oud te laten worden.

Marion

Een aantal jaren geleden ben ik mij gaan interesseren in gezondheid, voeding en suppletie. Ik heb de opleidingen Medische Basiskennis en Orthomoleculaire Geneeskunde gevolgd en in 2013 heb ik de eed van Hippocrates afgelegd. Aanvullend heb ik in 2014 de opleiding Metabolic Balance gedaan en ben ik gecertificeerd begeleidster.

Essentieel in mijn aanpak is, dat elk hersteltraject start met een bloedonderzoek en/of een meting via het Oberon Indagator Systeem, een zogenaamd resonantieanalyse apparaat. Dit systeem test in enkele minuten zeer nauwkeurig alle organen en systemen (b.v. hormoonsysteem) en adviseert over voedingsmiddelen en supplementen die voor een herstel nodig zijn.

antoni

Antoni

Voor ik Marion leerde kennen, bestond mijn wereld enkel uit management opdrachten binnen de IT. Marion heeft me geënthousiasmeerd en ben ik me gaan verdiepen hoe je mensen kunt helpen bij een gezonde levensstijl. Met de aanschaf van de Oberon Indagator hebben we een belangrijk element in huis gehaald in het bereiken van onze missie.

Samen met Marion ben ik verantwoordelijk voor de praktijk Orthovision Nu. Marion houdt zich met de patiënten bezig en ik zorg op de achtergrond voor de administratie, de website, de facturering en het opstellen van het rapport en advies in overleg met Marion.